Menukaart MAART 2019 

 

Wanneer uw gezelschap uit 8 personen, of meer, bestaat, vragen wij u ons maandmenu te nemen

of u te beperken tot max. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts!  

Alle aanpassingen worden verrekend als supplement.

 

bekijk ook onze aspergressuggesties 

 

Voorgerechten 

 

 (vanaf 17u30 énkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht)

 

 

Camembert uit de oven met rozemarijn 9,50

Rundscarpaccio met truffelvinaigrette 15,50

Slaatje met gerookte zalm en scampi 14,50

Gerookte zalm met garnituur 16,00

Kaaskroketten van Grimbergen kaas 13,60

Garnaalkroketten 16

Duo van kroketten 15,50

Slaatje met gerookte eendenborst 13,85

Huisgemaakte lauwe briekroketten 13,60

 

 

Dagsoep  6,00

Vissoep 7,50

Zuiderse tomatenroomsoep met balletjes 6,50

 

Hoofdgerechten

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereidingen volgens de chef geserveerd !

 

Ossenhaas met een fris slaatje en saus naar keuze 32,00

Ossenhaas Robbespière 32

Honing-varkenshaasje met een zachte mosterdsaus  24,50

Varkenshaasje met oesterzwammen22,50

Lamskroon met een zachte honing-rozemarijnsaus 28,50

Gevulde kipfilet met spinazie en scampi 23,95

Gegrilde Dunne lende 400 gr met slaatje, saus naar keuze & frietjes 24,95 €

 

Doradefilet met aardappelpuree met zongedroogde tomaten en ruccola  22,85

Kabeljauw met puree van erwten en salie bestrooid met grijze garnalen 27,50

Vispannetje van de chef 23,50

Gebakken zeetong 400gr 27,00

 

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen

Alle aanpassingen worden allemaal als supplement verrekend !!!