Menukaart  juli 2019 

 

Wanneer uw gezelschap uit 8 personen, of meer, bestaat, vragen wij u ons maandmenu te nemen

of u te beperken tot max. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts!  

Alle aanpassingen worden verrekend als supplement.

 

 

Voorgerechten 

 

 (vanaf 17u30 énkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht)

 

Huisbereide garnaalkroketten 16,00

Slaatje met Gandaham  14,50

Rundscarpaccio met truffelvinaigrette 16,00

Tomaat met grijze garnalen 1 stuk 16,50

Tomaat – buffelmozzarela 13,00

Gebakken mosselen 12,50

Mosselen in lookboter 12,50

 

Dagsoep  6,00

 

 

 

Hoofdgerechten

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereidingen volgens de chef geserveerd !

 

Ossenhaas, fris slaatje, 5-kruidenboter, truffelboter of 3-algen L & L Plaquette 32,00

Honing-varkenshaasje met tijmhoningsaus  24,50

Speenvarken blackwell 22,50

Ananasboot met kip en scampi in een sweet chili saus 24,95

 

 

Tomaat met grijze garnalen 2 stuks  25,50

Zalmfilet met aardappelpuree met zongedroogde tomaten en ruccola  22,85

Victoriabaars met fijne groenten 21,95

Rogvleugel met een gouden botersaus 25,00

Mosselen natuur met frietjes en mosselsaus 26,00

Mosselen witte wijn met frietjes en mosselsaus 28,00

Mosselen met cognacroomsaus en tijm met frietjes en mosselsaus 28,00

 

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen

Alle aanpassingen worden allemaal als supplement verrekend !!!