Menukaart april 2019 

 

Wanneer uw gezelschap uit 8 personen, of meer, bestaat, vragen wij u ons maandmenu te nemen

of u te beperken tot max. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts!  

Alle aanpassingen worden verrekend als supplement.

 

bekijk ook onze aspergressuggesties 

 

Voorgerechten 

 

 (vanaf 17u30 énkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht)

 

Ceasar salade 12,50

Gerookte zalm met garnituur 16,00

Garnaalkroketten 16

Slaatje met gerookte zalm op 2 manieren, bestrooid met grijze garnalen 17,00

Tomaat met grijze garnalen (1 stuk) 16,50

Slaatje met geitenkaas in een jasje van spek 13,65

Scampi’s met sinaasappelsaus en cointreau (5 stuks) 15,50

 

 

Dagsoep  6,00

Tomatenroomsoep met balletjes 6,50

 

Hoofdgerechten

 

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereidingen volgens de chef geserveerd !

 

Ossenhaas met een fris slaatje en saus naar keuze 32,00

Gegrilde Ierse rib eye met slaatje en saus naar keuze +/-350 gr 24,50

Varkenshaasje met graanmosterdsaus 22,50

Lamstournedos met rode wijnsaus 22,50

Côte à l’os 1200 gram met bearnaise en warme groenten voor 2 personen 45,00

Salade met gegrilde kip en ananas 18,50

Ananasboot met kip en scampi in een sweet chili saus 24,95

 

Zalmfilet met aardappelpuree met zongedroogde tomaten en ruccola  22,85

Kabeljauw bestrooid met grijze garnalen 27,50

Gegrilde victoriabaars met mosterdsaus 21,50

Tomaat met grijze garnalen (2 stuks)  25,50

Salade met huisgerookte zalm 22,50

 

 

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen

Alle aanpassingen worden allemaal als supplement verrekend !!!