Menukaart januari 2019 

 

Wanneer uw gezelschap uit 8 personen, of meer, bestaat, vragen wij u ons maandmenu te nemen

of u te beperken tot max. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts!  

Alle aanpassingen worden verrekend als supplement.

 

Voorgerechten 

 

 (vanaf 17u30 énkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht)

 

Winters slaatje van hoevekip met dressing van sinaas en rozemarijn 13,50

Tomaat-mozzarella uit de pan 13,50

Rundscarpaccio met truffelvinaigrette 15,50

Gerookte zalm met garnituur 16,00

Kaaskroketten van Grimbergen kaas 13,60

Garnaalkroketten 16

Duo van kroketten 15,50

Slaatje met grijze garnalen 15,50

 

 

Dagsoep  5,50

Goulashsoep 6,50

Tomatenroomsoep met balletjes 6,50

Minestronesoep 6,50

 

Hoofdgerechten

 

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereidingen volgens de chef geserveerd !

 

Ossenhaas met een fris slaatje en saus naar keuze 32,00

Ossenhaas Robbespière 32

Hammetje met puree van de dag 21,50

Suprème van parelhoen met een romige saus en druiven 21,25

Gevulde Italiaanse kipfilet 21,95

Lamsfilet met rozemarijnsaus 26,50

 

 

Waterzooi van vis 23,50

Gebakken zalm op een bedje van tomatenpuree 23,50

Kabeljauwhaasje bestrooid met grijze garnalen 27

Vispannetje van de chef 22,50

 

 

 

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen

Alle aanpassingen worden allemaal als supplement verrekend !!!