Menukaart  september 2019 

 

 

Voorgerechten 

 

 Voorgerechten worden enkel geserveerd als gevolg wordt door een hoofdgerecht vanaf 17:30

 

Carpaccio van rode biet met geitenkaas 13,95

Huisbereide garnaalkroketten 16,00

Slaatje met grijze garnalen 16,50

Salade met kortgebakken biefstuk, oosters getint 14,50

Kaaskroketten van Grimbergen kaas 13,60

Gerookte zalm met mierikswortelsaus 16,00

 

Dagsoep  6,00

 

Hoofdgerechten

 

 

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereidingen volgens de chef geserveerd !

 

 

Black Angus filet pure, fris slaatje, truffelboter of 3-algen boter  29,00

Franse nestduif met jonagold appel en zwarte peper 28,60

Hoevekipfilet in een jasje van gandaham met een sausje van dragon 22,95

Gemarineerde spare ribs met ananas 22,50

 

Schartong meunière (3stuks) met slaatje en frietjes 24,00

Gebakken pladijs met tartaarsaus en verse frietjes 22,50

Scampi in lookboter (8 stuks) 23,00

Victoriabaarsfilet in een jasje van gandaham met geroosterde tomaat en

rode wijnsaus 22,95

 

 

Supplement friet / brood 3,50

Mayonaise 1,00

 

Wanneer uw gezelschap uit 8 personen, of meer, bestaat, vragen wij u ons maandmenu te nemen

of u te beperken tot max. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts!  

Alle aanpassingen worden verrekend als supplement.

 

  

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen

Alle aanpassingen worden allemaal als supplement verrekend !!!