Menukaart november 2018

 

Wanneer uw gezelschap uit 8 personen, of meer, bestaat, vragen wij u ons maandmenu te nemen

of u te beperken tot max. 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 2 desserts!  

Alle aanpassingen worden verrekend als supplement.

 

Voorgerechten 

 (vanaf 17u30 énkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht)

 

Duo van wildpaté met uienconfituur 13,95

Toast van gebakken boschampignons 17,95

Gerookte zalm met garnituur 16,00

Oud Brugse kaaskroketten 12,35

Garnaalkroketten 16

Voor onze twijfelaars; kaas- en garnaalkroket 15,50

Wijngaardslakken in lookboter 13,50

 

Dagsoep  5,50

Tomatenroomsoep 6,00

 

 

Hoofdgerechten

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereidingen volgens de chef geserveerd !

Ossenhaas met een fris slaatje en saus naar keuze 32,00

Hammetje met savooikoolpuree en spek  21,50

Franse eendenborst met roze pepersaus 25,95

Hertenfilet met een sausje van boschampignons 28,95

Fazantenfilet Brabançonne 27,00

Wildstoofpot van de jager 23,50

 

Scampi’s (8 st.) lookboter 23,50

Griet met fijne groenten 26,95

Rogvleugel met spruitjes en zilveruitjes 24,85

Roodbaars met preipuree 23,95

Vispannetje van de chef 22,50

 

 

 

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen

Alle aanpassingen worden allemaal als supplement verrekend !!!