Menukaart februari 2018

 

 

 

 Bekijk onze Valentijnsmenu en reserveer tijdig !!!!! 

 

Voorgerechten 

 

 (vanaf 17u30 énkel geserveerd in combinatie met een hoofdgerecht)

 

Lauw Val Dieu kaasje met peer 13,55

Kikkerbillen in lookboter 14,85

Wijngaardslakken in lookboter 12,95

Gerookte zalm met garnituur 15,00

Oud Brugse kaaskroketten 12,35

Garnaalkroketten 16

Voor onze twijfelaars; kaas- en garnaalkroket 15,50

Rundscarpaccio, truffelvinaigrette, parmezaanse kaas en notensla 15,50

 

Dagsoep  5,50

Tomatenroomsoep 6,00

 

Hoofdgerechten

 

Ossenhaas met een fris slaatje en saus naar keuze 32,00

Varkenshaasje met honing-mosterdsaus  21,95

Franse eendenborst met een sausje van calvados en jonagoldappel 24,95

Dunne lende met béarnaise saus 25,95

Gevulde kip op z’n Italiaans 22,95

 

Zeewolf op een ratatouille en zachte currysaus  24,95

Scampi’s (8 st.) in lookboter 22,00

Onze huisgerookte zalm met een gekonfijte uienpuree 24,50

Skrei, bladspinazie, witte wijnsaus, bestrooid met grijze garnalen 25,95

 

 

Bij al onze hoofdgerechten worden aardappelbereiding volgens onze chef geserveerd !!!

 Vanaf 17u30 zijn er géén snacks of broodjes meer te verkrijgen !

* i.v.m. de allergenenwetgeving; vraag onze chef naar de samenstelling van de gerechten

Wij kunnen niet garant staan voor eventueel kruisbesmettingen