Uw favoriete tafel vrijhouden voor u en uw gasten kan door telefonisch te reserveren of door langs te komen. Reserveren via mail of een invulformulier wordt niet aanvaard.


 03 541 66 69

Reservatie & contact

Om de gerechten van Bistro Anders dan Anders in Ekeren te ontdekken en te proeven, kunt u eenvoudig langs ons restaurant komen. U bent niet verplicht om vooraf te reserveren, maar op drukke momenten is het mogelijk dat alle tafels bezet zijn. Daarom raden we onze dierbare klanten steeds aan om te reserveren zodat u zeker bent van uw plekje. 

Uw tafel boeken 

Uw favoriete tafel vrijhouden voor u en uw gasten kan heel eenvoudig door telefonisch te reserveren of door langs te komen.

Opgelet: reserveren kan niet via mail of via het contactformulier.

Na het tijdstip van uw reservatie blijft uw tafel nog 15 minuten voor u gereserveerd. Daarna zijn we genoodzaakt om uw tafel weer vrij te geven. Reserveren dient enkel te gebeuren indien u wilt komen lunchen of dineren. 

Groepen

Zeker voor grotere groepen wordt gevraagd om tijdig uw reservatie door te geven. Aan tafel wordt bovendien gevraagd om een keuze te maken uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten en twee desserten. Op die manier kunnen we al onze klanten een vlotte service blijven garanderen zonder wachttijden die oplopen. Indien gewenst, is het ook mogelijk om uw menu vooraf samen te stellen met de chef van Bistro Anders dan Anders. Op die manier vermijdt u eveneens langere wachttijden. 

Voldoende parking

Onze bistro is vlot bereikbaar en u kunt makkelijk parkeren in de buurt. Er is een parking voorzien op het Kristus Koningplein aan de overzijde van de zaak. Andere opties liggen achter de kerk, achter het oude politiekantoor of in De Beuckelaarlaan. Betalen is mogelijk met contant geld, Mastercard en Bancontact. 

Contact

Heeft u nog specifieke vragen? Wilt u specifieke informatie doorgeven of checken wat mogelijk is wat betreft bepaalde allergenen? Wilt u liever meteen reserveren in ons restaurant? Mooi, wij ontvangen u met veel plezier! Contacteer ons gerust vandaag nog via het nummer 03 541 66 69

Contacteer ons

Hier niets invullen!