Uw favoriete tafel vrijhouden voor u en uw gasten kan door telefonisch te reserveren of door langs te komen. Reserveren via mail of een invulformulier wordt niet aanvaard.


 03 541 66 69

Kaart & menu’s 

Gerechten voor ieders smaak

In de sfeervolle Bistro Anders dan Anders maakt u kennis met de Frans-Belgische keuken in combinatie met enkele hedendaagse toetsen. Onze lichte lunches en gezellige diners zijn om duimen en vingers bij af te likken. Daarnaast kunt u uitgebreid genieten van onze ontbijtformules en in de namiddag presenteren we u lekkere koffie en deugddoende zoetigheden. 

Kom zorgeloos en gezellig tafelen in onze hippe bistro en geniet van een koffie of een espresso, een verfrissend biertje of een zalig koudgeperst appelsiensapje. Bovendien zijn al onze gerechten ook beschikbaar om mee te nemen. Bistro Anders dan Anders is dé plek om echt te genieten van heerlijke gerechten, desserten, wijnen en andere lekkernijen! 

“The fondest memories are made when gathered around the table.” 

Unieke beleving voor jong en oud

Een deugddoende kop koffie of thee, een smakelijk ontbijt, een hartige lunch of een royaal diner... Bij Bistro Anders dan Anders vindt u alles wat uw hartje maar begeert. Zoetekauwen komen bij ons ook aan hun trekken want elke dag serveren we verrukkelijke taarten en gebakjes. Spreek gezellig af met uw vrienden en ontdek al onze dagverse gerechtjes, of kom in alle rust werken op uw laptop met een kop koffie als energyboost. Uiteraard is er gratis wifi ter beschikking in onze zaak. 

KERSTMENU

KERSTMENU

Warm de winter door en proost op mooie momenten, met de smaken van Bistro Anders dan Anders. Wij kijken ernaar uit uw kerst onvergetelijk te maken!
OUDJAARSMENU

OUDJAARSMENU

Van voorgerecht tot dessert, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring die oudejaarsavond compleet maakt.
MARKTMENU'S

MARKTMENU'S

Elke woensdag serveren we een marktmenu aan €17,50 bestaande uit verse soep en een verrukkelijk hoofdgerecht. Onze marktmenu’s zijn heel de dag verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
ONTBIJT

ONTBIJT

De ideale plek in Ekeren om te ontbijten is Bistro Anders dan Anders. Om onze klanten ‘t beste van ‘t beste te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met verse producten.
LUNCHKAART

LUNCHKAART

In Ekeren kunt u bij Bistro Anders dan Anders tijdens uw drukke dag even zalig genieten van enkele gerechten. De bistro serveert u een lichte lunch zodat u er nadien weer helemaal tegenaan kunt.
MENUKAART

MENUKAART

Zowel liefhebbers van vis als van vlees kunnen in onze bistro wat lekkers verwachten. Onze voor- en hoofdgerechten kunt u steeds afsluiten met een ruime keuze uit onze desserten.
MAANDMENU

MAANDMENU

Zowel liefhebbers van vis als van vlees kunnen in onze bistro wat lekkers verwachten. Onze voor- en hoofdgerechten kunt u steeds afsluiten met een ruime keuze uit onze desserten.
SNOEPKAART

SNOEPKAART

Breng de namiddag door bij Bistro Anders dan Anders en laat tussen 12 en 15 uur uw smaakpapillen strelen door onze heerlijke zoetigheden.
DESSERTEN

DESSERTEN

Uitgebreid tafelen wordt een culinaire belevenis bij Bistro Anders dan Anders. U kiest op de gevarieerde menukaart uit de verfijnde selectie van voor- en hoofdgerechten én desserten.
VALENTIJN

VALENTIJN

Afhaal of in ons restaurant op 14/2