Uw favoriete tafel vrijhouden voor u en uw gasten kan door telefonisch te reserveren of door langs te komen. Reserveren via mail of een invulformulier wordt niet aanvaard.


 03 541 66 69

ONTBIJT

Zeg nu zelf, we zijn allemaal toch steeds in de mood for good food? Start daarom uw dag rustig met een uitgebreid ontbijt en een zalig geurende kop koffie of een verse thee. De ideale plek in Ekeren om te ontbijten is.

Om onze klanten ‘t beste van ‘t beste te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met verse producten. Heeft u vragen over allergenen of intoleranties? Aarzel dan niet om ons te contacteren en meer informatie te vragen.

Ontbijtformule

Om al onze klanten een vlotte en efficiënte service te kunnen garanderen, vragen we u vriendelijk om ten laatste 1 dag vooraf te reserveren om lekker te komen ontbijten in Bistro Anders dan Anders. Wat kunt u verwachten als u langskomt om onze royale ontbijtformules te proeven?

Ten laatste 1 dag tevoren reserveren
Glaasje vers geperst sinaasappelsap
Assortiment minibroodjes
Croissant
Assortiment zoet en hartig beleg
Eitje naar keuzen
Yoghurt
Vers fruit
Koffiekoeken
1 tas koffie of thee
€16,00
Reserveer telefonisch uw plek om te komen ontbijten bij Bistro Anders dan Anders. Check vooraf gerust even alle gerechten op onze online menukaart of laat u ter plekke verrassen door onze lekkernijen.