Uw favoriete tafel vrijhouden voor u en uw gasten kan door telefonisch te reserveren of door langs te komen. Reserveren via mail of een invulformulier wordt niet aanvaard.


 03 541 66 69

MARKTMENU'S

Elke woensdag serveren we een marktmenu aan €17,50 bestaande uit verse soep en een verrukkelijk hoofdgerecht. Onze marktmenu’s zijn heel de dag verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Bistro Anders dan Anders is the place to be voor food lovers die helemaal wild zijn van pure smaken en gezonde voeding. In onze cosy brasserie in Ekeren is iedereen welkom voor een veelzijdig ontbijt of een heerlijke lunch. Al onze gerechten worden met veel liefde vers bereid en huisgemaakt. Zeg nu zelf, wat is er zaliger dan in alle rust genieten van een lichte lunch in een mooie omgeving?

Bij Bistro Anders dan Anders ontvangen we u met veel plezier! 

Niet alleen kunt u bij Bistro Anders dan Anders genieten van een heerlijke marktmenu, maar ook kunt u royaal ontbijten, lunchen en dineren. Bent u op pad met vrienden of familie? Of bent u gewoon aan het werk en zoekt u een rustige plek om te vertoeven terwijl u uw projecten voltooit op uw laptop? Bistro Anders dan Anders is hoe dan ook de ideale plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. 

06/12
Wortelsoep
----
Beenhammetje met choucroute
13/12
Tomatensoep
----
Vis van de dag
20/12
Pompoensoep
----
Steak pepersaus
27/12
tomatengroentesoep
----
Tongrolletjes